به نام خداوند لوح و قلم            حقیقت نگار وجود و عدم

منت خدای را که فرصتی داد تا اولین همایش ملی آموزش، محیط زست و ارتقای سلامت جامعه را برگزارکنیم و به جنبه های مختلف این موهبت عظیم الهی بپردازیم. آموزش محیط زیست فرایندی است که به افراد امکان می دهد تا مسایل زیست محیطی را دریابند، در حل چنین معضلاتی سهیم باشند و به اقدام در بهبود محیط زیست بپردازند. لازمه این کار درک جامع و عمیق از معضلات زیست محیطی و بهره­مندی از مهارت هایی است که بتوان تصمیمات آگاهانه و مسؤلاانه اخذ کرد. لازمه آموزش جامع و مانا آن است این آموزش­ها از دوران کودکی در ذهن و ضمیر شهروندان نهادینه شود. در این راستا دانشگاه فرهنگیان به عنوان نهاد مأموریت­گرا در انتقال دانش و فناوری های لازم به نهاد آموزش و پرورش و بخش های تابع آن این ضرورت را همراستا با اسناد بالادستی توسعه علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش احساس کرده و بر آن است با برگزاری این همایش در راستای عملیاتی سازی آن با بهره­مندی از نظرات دانشمندان، ذینفعان، نهادهای متولی و ... چاره اندیشی کند. بر این اساس اولین همایش ملی آموزش، محیط زیست و ارتقای سلامت جامعه دانشگاه فرهنگیان با همکاری دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی فعال در این زمینه، در دانشگاه فرهنگیان استان ایلام در اسفند ماه 1401 برگزار می گردد. بدین وسیله از همه استادان محترم، پژوهشگران گرامی، معلمان عزیز، دانشجو معلمان ارجمند و علاقمندان دعوت به عمل می آید که با شرکت در این همایش و ارسال مقالات علمی، یافته ها و تجربه های علمی و پژوهشی خود را در زمینه آموزش، محیط زست و ارتقای سلامت جامعه به عرصه ظهور و بیان برسانند تا شاهد تعامل سازنده، انتقال دانش و تجربیات و ارتقاء سطح علمی در حوزه آموزش و محیط زیست کشور باشیم. چشم به راه دیدار شما عزیزان در عروس زاگرس، پایتخت خادمین زوار حضرت اباعبدالله، ایلام قهرمان هستیم.

دکتر منیژه حسینی راد

دبیر علمی اولین همایش ملی آموزش، محیط زست و ارتقای سلامت جامعه